Especialitzat en contractació internacional i litigació, Pierre Raoul-Duval té una àmplia experiència en el disseny d’estratègies de litigació i en la resolució de casos complexos davant tribunals arbitrals així com en l’àmbit de la resolució alternativa de conflictes (ADR).

Així mateix, al llarg de la seva dilatada trajectòria professional, ha tingut ocasió de dirigir una de les millors firmes internacionals d’advocats franceses i de prestar assessorament jurídic en un gran nombre de casos d’arbitratge internacional, principalment davant la Cambra de Comerç Internacional (CCI), en l’àmbit del comerç internacional, la propietat intel·lectual i els contractes d’enginyeria i de construcció. Ha tingut ocasió també d’actuar en casos complexos d’ADR, nacionals i internacionals.

La seva gran experiència inclou el fet d’haver estat president, coàrbitre i àrbitre únic en nombrosos expedients tramitats tant per la Cambra de Comerç Internacional com per l’American Arbitration Association (AAA) i altres institucions arbitrals. Ha tingut també ocasió de formar part del Panel de conciliadors del Centre Internacional d’Arranjament de Diferències relatives a Inversions (CIRDI).

Idiomes: francès i anglès.