Jordi Daban lidera, des de l’any 2008, Daguisa Hotels, un grup hoteler familiar amb més de seixanta anys d’història, que s’ha convertit en un referent en la indústria hotelera a Andorra per la qualitat, la innovació i la gestió. És la segona cadena hotelera a Andorra per nombre de llits (1.380) i agrupa dos hotels urbans i vacacionals en propietat amb la marca en franquícia de LOUVRE GROUP, i més de tres hotels de muntanya situats a peu de les millors pistes d’esquí, operatius en temporada d’hivern.

Després de finalitzar els estudis de dret a la Universitat de Barcelona, es va incorporar a l’empresa familiar l’any 1995 per convertir-se en CEO l’any 2008.

L’any 1998 és nomenat portaveu de la Unió Hotelera d’Andorra i, des del 2001 fins al 2005, va ser conseller general (diputat) del Principat d’Andorra.

La seva motivació per fer progressar el país i la indústria hotelera fan que comenci una llarga col·laboració amb la Cambra de Comerç d’Andorra el 2009 com a membre del Comitè executiu fins avui.

Actualment és membre del Ple del TAPA.

Idiomes: català, castellà, anglès, italià i francès.