Categoría

Publicado

Compatir

El Tribunal d’Arbitratge exposa als advocats de Tolosa la voluntat de ser un referent internacional

douval4xeacmslh_10_1000x430

Pierre Raoul-Duval i Juan Pablo Correa, president i secretari general de l’organisme, expliquen que s’hi poden adreçar operadors d’arreu del món que busquen un país neutral en el seu conflicte

Pierre Raoul-Duval i Juan Pablo Correa, president i secretari general del Tribunal d’Arbitratge del Principat d’Andorra (TAPA) han presentat l’organisme a la junta directiva del Col·legi d’Advocats de Tolosa. Han exposat que intervindrà en conflictes nacionals però també nacional.

La presentació a Tolosa s’ha efectuat tenint en compte les relacions que hi ha entre la ciutat occitana i Andorra. L’organisme que agrupa els advocats han conegut el funcionament del TAPA i les seves atribucions juntament amb el fet que vol ser un referent a nivell internacional.

El seu president, Pierre Raoul-Duval creu que l’arbitratge és un mecanisme “ràpid, flexible i confidencial” a l’hora d’abordar litigis d’àmbit civil, mercantil i patrimonial”. El TAPA vol ser una institució on les empreses andorranes puguin resoldre els seus conflictes interns sense haver de passar per un procés judicial, però també, vol ser el lloc on es podran adreçar operadors d’arreu del món que busquen un país neutral en el seu conflicte. 

Relacionado