Miquel Bellera és soci fundador de la Firma d’Advocats que porta el seu nom, López & Bellera, fundada l’any 2013.

Llicenciat en dret per la Universitat Toulouse I Capitole (1994), està en possessió, així mateix, d’un Màster per aquesta Universitat en Dret Comunitari (1995), havent fet el seu treball de fi de màster d’un tema que continua revestint gran interès en l’actualitat com és el de l’alliberament del mercat del gas i de l’electricitat a Europa.

Després de realitzar una estada al Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg (1996), va passar a prestar els seus serveis com a advocat en la direcció jurídica dels Laboratoris Pierre Fabre (1997) així com en la prestigiosa firma d’advocats parisenca JEANTET ET ASSOCIÉS com a especialista en Dret de la competència per a, ulteriorment, treballar a STA ANDORRA TELECOM, on va acabar sent responsable jurídic (1999-2007). Tanmateix, va ser advocat del despatx SEGURA ADVOCATS en les àrees de Dret civil, mercantil, administratiu i penal.

En l’actualitat, és Membre de la Junta directiva del Col·legi d’Advocats d’Andorra, sent un destacat especialista en Dret privat, mercantil, administratiu i internacional.

Actualment és membre del Ple del TAPA.

Idiomes: català, castellà, anglès i francès.